Inspire

Imorgon åker jag förmodligen bort, om allt går som det ska. Var och införskaffade lite läsning till bilen (som om jag inte har nog med läsning, böckerna jag vill läsa ligger på hög) i form av tidningen Inspire. Jag var bara tvungen att ha den, den nästan ropade på mig :)
Ha det så bra tills vi hörs! /Maria


Kommentarer
Postat av: icon

Tack för en fin och inspirerande blogg. Jag känner igen mig i så mycket av det du skriver även om jag inte är lika duktig att sätta ord på det du beskriver så bra. Blir nyfiken på vart du hittade tidningen Inspire? med värme//V

Postat av: Lesly Valencia

Tack så mycket roligt att du tycker om min blogg och det jag skriver. Man borde följa det som känns rätt för tillfället. Är det meningen så är det, sedan får man se vart det leder. Vart fick du tag i den tidningen Inspire? har aldrig sett eller läst den :)



Ha en trevlig kväll, kram!

2010-06-18 @ 21:54:35
URL: http://leslita.blogg.se/
Postat av: Maria

Hej icon! Tack så mycket! Jag hittade tidningen på Pressbyrån, så den borde finnas lite överallt där de har lite större utbud av tidningar. Kramar Maria

2010-06-19 @ 09:06:09
URL: http://mariaskolding.blogg.se/
Postat av: Jenny

Hur tyckte du att den var? Jag bläddrade igenom den lite snabbt på Pressbyrån, men jag tyckte att den verkade lite väl flummig och new age. Å andra sidan är det svårt att bedöma på en halv minut eller så.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback