Såhär snygga va vi igår... halloween!


Livets små glädjeämnen

   Vad vore

livet utan kaffe, rödvin och mörk choklad? Inte lika roligt tror jag. Mina absoluta favoritnjutningsmedel. Kaffe är vardagslyx, speciellt riktit gott kaffe. Några koppar om dagen kan väl inte skada? Särskilt inte om man verkligen njuter av dem, då mår man ju bara bättre! Koppla av med ett glas rött efter en stressig vecka är helt otroligt skönt. Får man dessutom mat som passar och en bit mörk choklad efteråt är det ju ännu bättre. Eller en bit mörk choklad till kaffet, det är också lyx!
   Något annat man mår väldigt bra av är riktigt bra musik! Fast riktigt dålig musik kan ju sänka ens humör också. Men bra musik tillsammans med andra människor som uppskattar samma musik, det är underbart.
   Eller en riktigt bra film (ingen skit, massproducerad action eller kärleksdravel) som lever kvar i huvudet flera dagar efter att man såg den, det hör också till livets glädjeämnen.
   Och ett riktigt skönt träningspass. En runda i skogen med bra musik i öronen då det känns som man flyger fram. Eller ett svettigt gruppträningspass tillsammans med andra träningsfreaks.
   Men det allra, allra bästa måste ändå vara ens allra närmaste. Vänner, familj, pojkvän. Det är de som gör livet allra bäst. Sist men inte minst måste jag också nämna mig själv. Jag tycks överraska mig själv mer och mer på sistone... jag är ju faktiskt riktigt bra, och jag skulle ju inte vilja leva utan mig själv.


Puss och kram och massa kärlek.


Helg i hyttan och mycket folk

Måltidsgalan är igång och det innebär att det faktiskt är mycket folk i hyttan! Det hör inte till vanligheterna. Det är lördag, sol och på schemat står skogsrunda, behandlingar (jag jobbar på en lördag, det är inte så vanligt det heller) och kanske får jag mig en god middag med och vin efter det, om jag är snäll. Puben lockar lite också, vore kul att klä sig lite finare än vanligt och få dansa lite. En mycket trevlig dag helt enkelt. Igår var också en bra dag, lunchmassage på Måltidsgalan, behandlingar på eftermiddagen och till sist fick jag koppla av med en öl, choklad och min älskling framför nya Indiana Jones filmen. Inte min typ av film, men ett bra slut på en bra dag i alla fall. Hej så länge, nu ska jag njuta av att göra ingenting ett tag...

Att skriva av sig...

...kan man ju alltid ha en blogg till. Fruktansvärt skönt att vara frisk igen, det är verkligen toppen! Den här veckan har jag uppskattat helt sjukt mycket, och då har det ändå inte hänt något särskilt. Jag uppskattar ändå vardagen mest av allt. Att få syssla med det man älskar och att få känna sig kreativ. Det har varit första veckan av mitt nya träningsprogram, och det har verkligen flutit på bra. Känner mig inte allt för sliten och det har till och med blivit två utekvällar denna vecka (den andra blir ikväll). Det är grymt när man känner att man orkar och räcker till det man vill räcka till. Försöker vila så mycket så möjligt när tillfälle ges för att vara så bra jag kan när jag behöver. Jag tror att jag mer och mer slutar försöka lista ut hur jag fungerar och vad jag vill och hur jag vill leva. Jag är som jag är och jag lever nog redan som jag vill, det ända jag kan göra är att försöka utvecklas och vara mitt allra bästa jag. Till exempel som jympaledare kan jag bara försöka vara mig själv så bra som möjligt, det är ingen idé att imitera någon annan ledare och försöka vara som henne eller honom. Även om man går in i en roll så är det bara en uppdaterad version av sig själv. Mmm... har dessutom njutit av riktigt härlig mat denna vecka, och försöker numera tänka kvalitet före kvantitet. Allt behöver inte vara fettfritt och dant, riktig mat i lagom mängd är verkligen det bästa. Nu äter jag för att hålla mig frisk! Mat är medicin, eller hur?

Positiv igen (en Söndag! helt otroligt.)

Efter ännu en veckas sängliggande (aldrig haft så ont i halsen så länge, jäkla skit) så är jag på gång igen. Jag är ganska stolt över att jag hållt mig så positiv ändå. Det är nog det jag tycker är viktigast för att kunna njuta av livet; att ha rätt inställning. Jag har jäkligt lätt för att deppa ner mig och tycka att allt är skit... men oftast brukar jag skärpa mig och komma ut ur svackorna ännu mer positivt inställd till livet. Nu blir ju allt så mycket roligare när det mesta varit skit på sistone. Jag är laddad för alla stunder som kommer framöver, både vardag och fest. Har även gjort upp en 20 veckors plan på löpningen så jag ska klara en halvmara på 2 timmar. Efter de 20 veckorna börjar jag på nästa program där man ska klara den på 1:45. Så lagom till Göteborgsvarvet i maj så ska jag vara van med långa distanser. Hoppas jag hinner med bara, men det tror jag. Ska varva med lite passträning så jag får med styrka också. Inga beach-09 mål inte, utan bara för att utmana mig själv lite och göra det med (återigen) en positiv inställning för att... stärka självförtroendet!

Just nu längtar jag efter att laga en god middag tillsammans med min älskling, öppna en flaska rödvin, äta choklad i sängen och somna i hans armar. För att sedan vakna och njuta av att vara tillsammans.