Pepp

Idag känns som en sån dag då jag behöver lite extra pepp. Trots härliga dagar med älsklingen som vart här, och underbart väder. Men frustrationen blir stor när det är så mycket jag vill göra som jag inte orkar. Tur då att två pepp mail väntade på mig i inkorgen:

From The Secret Daily Teachings:
To allow the Universe to move you in your life to happier and better things, you are going to need to look around you and appreciate the good things here and now. Seek the beautiful things and count the blessings of where you are. Dissatisfaction will not bring the happier and the better into your life. Dissatisfaction roots you to the spot where you currently are, but appreciation for what you have attracts the happier and better to you.


Jag uppskattar mitt liv som det är. Jag uppskattar mina föräldrar, min pojkvän, min hund, min syster och att bli moster, det underbara vädret, små saker som fyller mitt liv med glädje och inspiration, jag uppskattar att kunna gå en promenad, att kunna yoga, att andas, se och höra. Jag lever och det är väl nog fantastiskt? Eller hur? Ska bara komma ihåg det i de dåliga stunderna också.

Love love /Maria


Nya bågar

Woho jag har beställt nya glasögon! Ett par vanliga och ett par solglasögon i Ray Ban- stuk. Så snygga. Fått ännu sämre syn har jag också, brås på min mor. Nu ska jag ut i vårsolen igen, känner mig på G i dag! Kärlek! /Maria

Astronaut?

Haha, pratade precis med min läkare. Alla mina värden är så bra så jag skulle kunna bli astronaut sa han! hahaha. Why oh why är jag då så trött hela tiden??? Nu har jag ännu mer förtroende för kinesiologin, de enda som faktiskt märker att min kropp inte är som den ska. För det är den inte. Men snart är den det och då kommer jag vårda den som ett litet barn. Yogatajm! /Maria

Grönt för livet

God morgon!
Igår eftermiddag fastnade jag i boken Grönt för livet av Victoria Boutenko. Den var så spännande att jag hade läst ut den när det var dags att gå och lägga sig. Fick massor med inspiration till att göra ett försök med att dricka gröna smoothies. Hon upptäckte när hon studerade hur schimpanserna åt (som inte drabbas av människornas sjukdomar, trots att vi är så lika) att den största delen av deras kost bestod av bladgrönt. Och det var otroliga resultat hon fick i sin studie, alla medverkande fick stora hälsofördelar när de började dricka 1 liter gröna smoothies per dag (bladgrönt mixat med frukt eller annat, så det blir drickbart, jag föredrar söt frukt och lite bär så färgen blir aptitlig). Oavsett hur personerna åt i övrigt fick de stora hälsofördelar. Definitivt värt att testa. Jag har faktiskt provat i några dagar, för jag har vetat om boken ett tag. Och det jag märkt är ett illamående som kommer, vilket jag tror beror på utrensing, eftersom många i studien upplevde samma sak. Så jag kämpar på ett tag till...

Nu ska jag strax yoga till lite peppande musik, för nu har jag äntligen Spotify! Love love /Maria


Jag tror jag valt rätt

Jag får bara mer och mer bevis för att det jag tror på när det gäller kost stämmer. På fler och fler ställen hittar jag de råd jag går efter, som jag lärt mig hos kinesiologen, där jag faktiskt kan få svart på vitt att vissa saker slår ut hela kroppens system. Detta hittade jag på www.lifevision.se i Hälsohörnan skrivet av Karin Haglund.

(Obs! Jag menar inte att jag tycker att alla ska äta såhär (eller jo kanske om de vill må så bra som möjligt), jag skriver mest det här för min egen motivations skull, jag tycker att alla har rätt att själva välja hur de vill leva, och jag dömer ingen).

 • Gör andningsövningar varje dag för att bl.a. öka din energinivå, transportera bort gifter från kroppen samt optimera ditt upptag och din förbränning av näringsämnen. Se till att andas med magen.
 • Se till att dricka bra vatten, helst med högt pH-värde. Rena vattnet med ett bra filter. Det bästa vi har hittat efter många års forskning och sökande är vattenfiltret Life Ionizer 8100, (läs mer under produkter.) Tillsätt gärna citron, lime, ingefära eller gurkskivor till vattnet.

 • Fysisk träning är bland det viktigaste för optimal hälsa. Det stärker hela din kropp och dina organ, får igång lymfsystemet och gör dig både piggare och friskare.  Rör på dig varje dag, träna, motionera och ha en allmänt aktiv livsstil. Vi är gjorda för rörelse!!!

 • Vi äter överlag allt för syrabildande kost. Vi mår mycket bättre av att äta mer basisk mat, alltså mat med högt pH-värde. Framförallt grönsaker och frukter (med lågt sockerinnehåll ex tomat, avokado, citron, lime, vit grapefrukt).  Även avokado, olivolja, och en del naturella nötter och frön hjälper din kropp att balansera pH-värdet. 

 • Drick före maten, undvik att dricka till maten eller direkt efter. Detta för att optimera matsmältningen. Ca 15 minuter före och 1 timme efter är en bra riktlinje att följa.

 • Ät en stor portion grönsaker till varje måltid. Om du tillagar grönsakerna välj en skonsam tillagning som ångkokning eller i SaladMaster grytor. (www.cookswe.se) Ät helst största delen av grönsakerna råa för att få maximalt utbyte av vitaminer och mineraler.   

 • Välj så naturliga livsmedel/råvaror som möjligt och ekologiskt i största möjliga mån. Gärna närproducerat när du får möjlighet. Om inte kemikalier, besprutningsmedel och hormoner är en tillräcklig stor anledning för dig att välja ekologiskt så finns det många tydliga studier som visar att den ekologiska maten är betydligt mer näringsrik.

 • Drick mycket färskpressad grönsaksjuice. Både enkelt och smidigt. Färskpressa t.ex. morötter, rödbetor, vitkål, sparris, broccoli, fänkål. Ja, de flesta grönsaker går att pressa. Att börja dagen med ett glas färskpressad grönsaksjuice kommer göra gott för din hälsa och öka din energi!

 • Ät bra enkel- och fleromättat fett varje dag! Bra källor är olivolja, avokado, fet fisk, linfrön rapsolja, nötter och frön.

 • Ät stor del av din kost Raw Food, dvs. grönsaker, groddar, frukt, nötter, frön och kallpressade kvalitetsoljor i sin naturliga form utan upphettning över 42 grader.

 • Använd rikligt med ingefära och vitlök. (stärkande för kroppen och inflammationshämmande)

 • Quinoa, Amaranth och Bovete är bra alternativ och mindre syrabildande än potatis, pasta och ris. De har också ett högt innehåll av bra proteiner och även ett högt vitamin- och mineralinnehåll.

 • Dela upp ditt energiintag på 5-6 ggr per dag. Ät en bekväm mängd mat vid varje tillfälle. Alltså frukost, mellanmål, lunch, mellanmål, middag och ev. kvällsmat.  Detta hjälper dig att hålla en jämn blodsockernivå och därmed en konstant energi.

 • Lusläs innehållsförteckningar. Innehållet står i löpande ordning. D.v.s. första ingrediensen är vad som det finns mest av i produkten. Håll dig till så rena livsmedel som möjligt med få ingredienser. Håll dig borta från E-nummer, aspartam, konserveringsämnen samt övriga artificiella tillsatser så gott det går.

 • Gör dig en tjänst och undvik eller dra åtminstone ner på syrabildande livsmedel och dryck som t.ex. kaffe, läsk, alkohol, socker, halvfabrikat, kött, snacks, vinäger, godis, bullar/kakor m.m.

 • Ät massor utav gröna grönsaker och bladgrönsaker. Klorofyllet gör underverk för din hälsa, grön mat är bland de mest livnärande och mineraltätaste livsmedlen på vår planet.  Alla gröna grönsaker och bladgrönsaker innehåller nödvändiga byggstenar som behövs för att bygga upp och bibehålla välmående celler.

 • Undvik att äta när du är stressad, ät istället i lugn och ro och välj bort sådant som distraherar under måltiden, ex tidningar, datorn, TV. Tugga maten långsamt så att enzymerna i saliven blandas väl med maten. En bra matsmältning är en utav nycklarna till optimal hälsa.

 • Det har säkert inte undgått dig att hur du mentalt mår påverkar din hälsa. Se till att göra vad du kan för att leva i ett positivt energiflöde som får dig att må bra. Satsa på personlighetsutveckling, mental träning och sök kunskap, inspiration m.m. i ämnet. Välj att umgås med människor som får dig att må bra. Ett tips är också att skaffa dig en bra coach som kan få dig att vidga dina trygghetszoner och hjälpa dig på vägen och utveckla din verkliga potential.

 • Bestäm dig för att UNNA dig att äta bra och ta reda på hur fantastiskt bra det går att må!!! Jag lovar att det är värt det:-)


Erfarenhet

Det blev yoga trots allt. Närvarande, underbar yoga. Med lång meditation. Jag måste träna varje dag, aldrig glömma bort. Är så lätt att falla tillbaka in i gamla tankebanor. Det här är min väg nu. Mitt livs mening. Hjälpa mig själv, och sen hjälpa andra. En ovärderlig erfarenhet för att verka trovärdig i det man gör. Hur skulle jag kunna hjälpa någon annan som mår dåligt, om jag aldrig mått dåligt själv? Jag kan finnas där, säga "jag vet vad du går igenom", vara någon annans Lena. Få någon att må lite bättre, om bara för en stund. Hjälp någon annnan att finna sin väg. Som jag funnit min. Allt kommer att bli bra.

Kärlek! /Maria


Medveten närvaro

Nästa bok att sträckläsa: Medveten närvaro - Den Buddhistiska vägen till ett kärleksfullt hjärta, av Sylvia Boorstein. Den verkar riktigt lovande. Nästa gång jag är på bibblan ska jag låna Tai chi och Qi gong böcker och ta upp allt jag lärde mig på spa-programmet igen. Har ju ett utmärkt tillfälle att öva just nu.Har inte yogat idag än, får se om det blir av, har en riktig trött dag. Blir kanske bara meditations-dag. Åt precis lunch bestående av Quinoa-sallad och hommus. Det blev ett berg av grönsaker, så det tog en halvtimme att äta upp allt. Åt sakta, medvetet och i tystnad. Faktiskt riktigt skönt, och jag tror det främjar matsmältningen.

Kärlek på er! /Maria

Passion

From The Secret Daily Teachings

"Most people don't realize how much passion they put into what they don't want. When you speak to a friend and you tell them all about an "awful" situation, you are putting passion into what you don't want. When you react to an event negatively, with the response that it is "terrible", you are putting passion into what you don't want.

You are a beautiful passionate being, so make sure you direct your passion wisely."

Att leva ut sin fulla potential

Det gick lite bättre att sova inatt, tack o lov.

Har redan yogat, duschat och ätit lunch och klockan är bara 11:15. Man blir rätt hungrig av min kosthållning, men då får man helt enkelt äta oftare. Jag kom på en sak idag. Det här är andra gången under mina 22 år som jag är långvarigt sjuk utan särskild orsak. Och kanske är det kroppens sätt att säga till mig. "Hallå? Vad håller du på med? Du lever inte som det är meningen att du ska! Tänk till lite!" Och ja. Det har jag gjort nu. Hur många gånger har jag inte känt den underbara känslan efter ett ljuvligt löppass, nöjd och lycklig, för att sedan äta/dricka något som försätter mig på ruta ett igen? Konstigt att jag aldrig känt så mycket resultat av all tid jag lagt på träning... Visst har jag väl haft bra kondition, men jag har alltid känt att det är nånting som fattas. Så då har jag tränat mer, eller kanske gett upp. "Wake up, det är inte mer träning du behöver lilla gumman" önskar jag att jag hade sagt till mig själv.

Nu har jag hittat rätt. Jag ska jobba som ett svin för att behålla den här livsstilen. Varje dag är en chans att utvecklas. Jag vill bli allt som jag vet att jag kan bli, som jag egentligen redan är, men som jag gömt i föreställningar om hur jag borde vara. För att göra det behöver jag en fysisk och mental hälsa som är så bra den kan vara. Och det får man jobba för att få. Men det är ju det kroppen har försökt säga till mig, "det är meningen att du ska jobba för det". Och tillsist hjälpa andra till att nå den hälsa de vill och kan nå, både i kropp och själ.

Att jag inte insett detta tidigare förstår jag egentligen inte. Jag har ju förminskat mig själv, varit en ängslig person. Tvivlat, oroat mig och känt att livet är en kamp. Livet är inte en kamp. Livet är ju för tusan en möjlighet att nå sin fulla potential, genom att medvetet jobba mot att bli den storartade människa man är allra längst inne. Det finns ingen annan som kan göra jobbet åt dig, du är den enda. Och egentligen är det enkelt. Mycket enklare än att gå omkring och tänka att "om det bara vore si eller så, då skulle jag minsann vara lycklig...". Lycka kan ALDRIG ALDRIG komma utifrån, den kan ENDAST ENDAST komma inifrån dig själv. Och att jag insett det här redan vid 22- årsålder, det gör mig stolt, stark och totalt orädd för livets utmaningar. För jag har alltid mig själv, och jag är stark!
Kärlek! Kärlek! Kärlek! /Maria

Idéer

Jag kunde inte sova i natt. Jag hade alldeles för mycket tankar och idéer som snurrade. Det kanske blir så när man väl inser att ingenting är omöjligt. Sky is the limit. Då kommer alla idéer som man inte ens vågat tänka förr. Jag gick upp kl 2 mitt i natten och åt frukost. Var så jäkla hungrig, haha. Sen somnade jag i kanske 3 timmar, gick upp, åt en till frukost och sen kunde jag inte sova mer. Var tvungen att skriva ner alla idéer. Min dröm är att öppna eget, mitt Harmonia. I natt kom jag på exakt vad som ska finnas i mitt företag. Massage såklart, kostrådgivning, träningsrådgivning, meditation/avslappningspass, yoga, tai chi och qi gong och så ska jag även ha försäljning av några av mina favoritprodukter (ekologisk mat och hud/hårvård, mina kosttillskott, kanske Kreativ Insikt-grejer m.m). Det här är mitt kall. Det är det jag brinner för och det som gör mig motiverad. Så mår jag bara lite bättre ska jag gå till arbetsförmedlingen och be om hjälp! I can do it!

Kärlek! /Maria


Vegetarian, japp.

Dagen idag har vart den bästa på länge. Och det är jag så tacksam, så tacksam för. Startade dagen på bästa sätt med yogagröt (quinoa+bovete+pumpafrön=lent i magen!) och sedan en stunds yoga. Efter lunch åkte mamma och jag in till Söder, gick återigen på goodstore och handlade lite smått och gott. Sen gick vi en lång väg till Kreativ Insikt och kollade på deras fina grejer. Köpte inte så mycket, bara kort och en "Jag mediterar"- skylt. Vi gick hela långa vägen tillbaka till bilen.. och jag orkade!! Var inte helt slut!! Stora framsteg. Sen har jag legat och läst min underbara bok, ätit middag och bestämt mig för att: JAG ÄR FROM NU VEGETARIAN. Japp. Ledsen, älskling.. men det är mitt liv, min kropp och jag måste göra det jag tror på är bäst för mig. Och det tror jag detta är. Mat är ofta det som gör oss sjuka, och inte friska. Så valet är enkelt. Jag äter bara det som garanterat gör min kropp gott (enligt vad jag tror på, finns ju många olika åsikter om saken).

Så välkommen till mitt nya, gröna liv!

Kärlek! /Maria


Steve Ross, författaren till Happy Yoga som fick mig att bestämma mig. Vego it is!

Happy yoga

Ibland när jag hittar en bok som är bra kan jag bli alldeles uppslukad. Jag brukar märka efter några sidor om det är något jag kan ta till mig. Och är det så, då kan jag knappt sluta läsa eller sluta tänka på boken. Jag hittade en sån på bibblan idag. "Happy Yoga - 7 skäl till att släppa taget" av Steve Ross. Jag har precis börjat, men jag vet redan nu att den här boken kommer jag aldrig glömma. Den kommer få en mening i mitt liv. Och återigen, det fanns någon mening med att just den boken fick följa med mig hem...

Kärlek! /Maria


Intuition

Försökte höja min Karma imorse när jag återigen var vid vårdcentralen för att lämna prover. När jag skulle åka därifrån var det över en timme kvar på min p-biljett, så då tänkte jag att jag måste ju leva som jag lär, och försökte ge bort den till den första jag såg. Men attans, hon hade redan en biljett. Sen såg jag ingen mer så då åkte jag därifrån. Så kan det gå.

Jag har börjat lyssna mer och mer på min intuition och mina plötsliga idéer. Och jag har varit så inspirerad på sistone, så nu börjar det poppa upp en massa i huvudet. Imorse när jag låg i sängen kom jag plötsligt att tänka på att det snart är sista ansökningsdagen för höstens kurser. Och så kom jag på att, jag vill ju faktiskt starta mitt Harmonia- företag, men kan inget om företagande. Så nu har jag sökt "Grundläggande affärsredovisning" på distans till hösten. Eftersom det är 6 dagar tills det hade vart försent, så måste det ju vara ett tecken att tanken dök upp i mitt huvud när jag vaknade, som från ingenstans.

Nu väntar yogamattan. Har tänt ljus och satt på mysig musik. Senare idag ska jag åka till biblioteket och låna massa inspirerande böcker. Jag undrar vart all denna inspiration plötsligt kommer från?
Kärlek! /Maria

Le, och världen ler mot dig

Jag har tokpeppat mig själv både idag och igår, och mitt humör har vart riktigt bra. Idag åkte jag iväg till läkaren, med ett leende på läpparna och inställningen att det skulle gå bra. När jag klev ur bilen och siktade in mig på p-automaten hör jag en farbror som frågar "ska du vara här länge?" och så ger han mig sin p-biljett som det är över en timme kvar på. Tillfälligheter kanske, men jag väljer att tro på att det händer goda saker när man tänker goda tankar. Nu blev mitt humör ännu bättre och inne hos läkarna (två stycken, jag är ett komplicerat fall, haha) känner jag mig säker. Öppen, ödmjuk och stark. Jag säger precis som det är, och dem lyssnar faktiskt. Känner mig förstådd och väl bemött. Förra gången gick jag dit med inställningen att det ändå inte kommer leda nånvart, ingen lyssnar eller kan hjälpa mig. Och då blev det mest jobbigt. Kunde inte släppa besöket på resten av dagen. Men nu känns det bara behagligt. Tänk vad man kan förändra situationer med inställning och positiva tankar.

Jag väljer att tro att det finns en mening med allt, och det känns skönt i själen...

Kärlek! /Maria

Vegodags

Jag håller på med ett litet experiment sen jag kom hem från Skåne. Jag ska äta vegetariskt ett tag. Eller egentligen veganskt faktiskt, för jag äter inga mjölkprodukter och jag tror ägg är lite för hårdsmält för min mage just nu. Vi får se om jag mår bättre av det. Edvin skulle väl tycka att jag var hopplös om jag blev vego, men kan jag må lite bättre av det... så kanske blir det på heltid. Fast funderar på att äta fisk ändå, vill ju inte få näringsbrist...

I love!!

Lycka

Registrerade mig för coahing och inspiration direkt på mailen varje vecka, från Anders Haglund på www.lifevision.se. Ett utdrag från veckans mail:

Lycka är inte en omöjlig dröm som bara kan bli verklighet för de utvalda få. Lycka handlar om att ta tid för sina nära och kära, att stanna upp och lukta på blommorna, sträva mot sina drömmar eller kanske framför allt att vara tacksamma för det vi redan har. Lycka är att leva som vi innerst inne vet är rätt. Är det lätt att vara lycklig? Ska man döma efter de människor som vi ser runt omkring oss och läser om i tidningen varje dag så är det uppenbarligen inte det. Är det något du kan lyckas med? Absolut!


Jag VET att man kan välja att vara lycklig. Jag är sjuk, arbetslös, utan pengar och har ingen aning om hur framtiden ska bli. MEN. Jag är lycklig! Hur går det ihop? Jag tror framförallt att det beror på att jag lärt mig att vara tacksam för det jag har. Jag har lärt mig att fokusera på det som är positivt istället för att bara grubbla över det negativa. Jag har skaffat mig en tillit till att livet faktiskt kommer bli precis som jag vill. Jag vet vad jag vill och strävar mot mina drömmar varje dag, hur jävligt jag än har det. Jag har en lång väg att gå, men på dessa månader jag varit sjuk har jag kommit en lång, lång väg. Och DET är jag tacksam för. Verkligen.


Älskling, jag är så tacksam att jag har dig.
Du gör mig lycklig!


Kärlek! /Maria

Mer yoga åt folket

Nu har jag bestämt mig. Yoga varje dag. Mer eller mindre. Det kan vara att bara sitta och andas, men hur dåligt jag än mår finns inga ursäkter.

Har hittat några postures som jag tänkte lägga till i programmet jag kör, så jag får lite nya utmaningar.Jag börjar verkligen känna i hela mig att det finns en mening med det jag går igenom. Jag har haft så mycket tid för mig själv och med mina egna tankar, så många motgångar, så många tårar. Men efter varje nederlag har jag hittat styrkan igen och fortsatt kämpa. Och varje hjälpmedel jag använt mig av (kinesiologi, nya matvanor, ekolivsstil, meditation, yoga) har fått mig på rätt väg mot den jag vill vara och egentligen är längst inne. Jag känner mig så stark i mig själv, jag känner mig rätt, jag lyssnar på mig själv, jag är tacksam för allt jag har, jag försöker visa min kärlek så mycket jag kan och jag tycker verkligen om mig själv! Och jag har massor med tillit till att livet kommer att bli fantastiskt! Om det visar sig att den här mardrömstiden i mitt liv för med sig att jag hittar precis det jag är menad för, då är det faktiskt, trot eller ej, helt värt det. 

Kärlek! /Maria

Jag vill göra gröna dinkar!

Denna vill jag ha när jag fyller år

Och denna.

Okej?

Hjälpa kroppen

Jag vet att det går att bli frisk med de hjälpmedel jag redan har. Jag kommer närmare för varje dag. En stor del i att må så bra som möjligt handlar om vad jag äter. Jag har alltid ätit bra, men nu försöker jag äta så bra som det absolut bara går för att stötta kroppen. Det är kanske ingen rolig kost, men bara den som varit i min situation kan nog förstå hur långt man är villig att gå för att må bra igen. Då spelar det ingen roll om man måste sluta äta vissa saker, allt sådant blir bagateller. Jag vill ju leva för att må bra, utvecklas, sprida kärlek till mina älskade och då gör det inget om jag kanske inte äter god mat jämt. Men som tur är gillar jag sådant som främjar kroppen, så jag har absolut inget att klaga på när det gäller det. Och det är inte de vanliga kostråden jag följer, jag följer min kinesiologs upptäckter om vad som hjälper och stjälper kroppen. Här är ett utdrag från hans sida;

"Din kost bör grundas på solmogna ekologiska grönsaker eftersom de är fria från gifter och rika på vitaminer och mineraler. Avokado, groddar, gurka, sallad, spenat och broccoli är fantastisk föda. Det gröna i grönsaker innehåller klorofyll som är en naturlig magnesiumkälla och klorofyll liknar kroppens hemoglobin vilket tros vara bra för att bygga upp ett hälsosamt blod som i sin tur bygger muskler med mera i din kropp.
Bär är också en nyttig näringskälla. Bär innehåller mängder av ämnen som är nyttiga och stärkande utan att innehålla för mycket socker.
Frön som solrosfrön och pumpafrön är också bra och de innehåller viktiga näringsämnen. Du behöver nyttigt fett och du blir inte fet av fett på samma sätt som du inte blir grön av grönsaker. I till exempel oliv och linfröolja har du bra fetter."

Jag tänker inte skriva vad man inte ska äta, det är upp till var och en, jag vill inte uppmana till att sluta äta saker. Jag har gjort mitt val, det kan vara svårt att förstå eller acceptera, men i slutändan är det jag som måste leva med mina val och min egen kropp. Och jag vill göra allt jag kan för att må så fantastiskt bra jag bara kan.Till sist... dagens mail från The Secret


From The Secret Daily Teachings

Remember, if you are criticizing, you are not being grateful. If you are blaming, you are not being grateful. If you are complaining, you are not being grateful. If you are feeling tension, you are not being grateful. If you are rushing, you are not being grateful. If you are in a bad mood, you are not being grateful.

Gratitude can transform your life. Are you allowing minor things to get in the way of your transformation and the life you deserve?

Kärlek! /Maria

Underbara Höganäs, älskade familj & fantastiska yoga

Tillbaka hos mor och far efter några dagar hos syster i Höganäs. Hela familjen var med, även min älskling och hunden min. Att ha alla man älskar runt omkring sig gör verkligen gott för själen.

Idag har jag känt mig lite förvirrad och bortkommen här hemma. Men för en stund sen blev det äntligen yoga, och det gör verkligen underverk med mitt humör. Yoga är min nya drog, och när man känner att man utvecklas, kommer lite längre... då mår man bra. Nu när jag kommit igång såhär bra ska jag aldrig sluta, om några år.. då är det jag som lär ut yoga åt andra, bara vänta och se.

Kärlek! /Maria

Jag och Tindra vid havet i Höganäs. Det är kärlek!


Mot Skåne

Nu ska vi strax packa in i bilen och bege oss mot Skåne och Höganäs. I Jönköping möter vi Edvin, äter middag och så hoppar jag över i hans bil och fortsätter resan. Har 6 timmar i bil framför mig, är hyffsat pigg idag som tur är. Vi hörs på måndag, du är jag hemma igen... Kärlek! /Maria

Utsikten från huset vi ska bo i.... himmelriket på jorden!